Ново 20! Голяма промяна за Шер

Какво става с певицата

Ново 20! Голяма промяна за Шер | StandartNews.com

Шер вече покори света на поп музиката, а сега преминава към света на вкусните десерти. Певицата се включи в социалните мрежи, за да обяви, че пуска на пазара марка сладолед, която изглежда находчиво наречена "Cherlato", съобщава „Холивуд Рипортер“.

Въпреки че не обяви официално името на компанията за десерти, тя публикува кратко видео на фона на любимата си песен "Believe", в което се вижда камион за сладолед, украсен с нейния лик и украсен с думата "Cherlato".

Тя също така се включи в Twitter (или X, или както искате го наречете), където името ѝ бързо започна да се разпространява благодарение на вълнуващото и донякъде забавно съобщение. Ако в бинго картата ви за 2023 г. е било записано, че Шер ще създаде марка сладолед, поздравления за запълването на това странно специфично квадратче.

Що се отнася до музиката, певицата потвърди по-рано тази година, че планира да направи два албума и че някои от песните са в сътрудничество с тогавашното ѝ гадже Александър Едуардс.

Да се надяваме, че тя ще нарече всички вкусове на сладоледа си с имената на хитовите си песни.

Певицата не е издавала нов албум от 2018 г. насам, когато излезе „Dancing Queen“, който беше 26-ият ѝ албум. Този албум, както може да се предположи от заглавието, беше кавър албум на песни на АББА, който Шер издаде малко след участието си в изпълнения с песни на АББА музикален филм „Mamma Mia: Here We Go Again“ от 2018 г.

Предполага се, че следващият албум на Шер ще бъде с оригинална музика, пише БГНЕС. Последният път, когато тя издаде албум с оригинална музика, беше през 2013 г., когато издаде „Closer to the Truth“. Ако не издаде новия си албум преди септември, ще мине повече от десетилетие, откакто за последен път сме чували оригинален албум от нея. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай