Ново 20: Брад Пит стана дизайнер

Актьорът е създал колекция за италианския моден бранд "Brioni", на който е реклмано лице

Ново 20: Брад Пит стана дизайнер | StandartNews.com

Брад Пит вече освен рекламно лице, е и дизайнер за италианския моден бранд "Brioni". Колекцията по дизайн на суперзвездата е лимитирана и включва няколко модела, каквито самият Пит предпочита да носи.

View this post on Instagram

A post shared by Brioni (@brioni_official)

Бившият съпруг на Анджелина Джоли стана лице на колекцията пролет/лято 2020 на римския бранд "Brioni" и се появи ослепително елегантен на червения килим на церемонията за наградите "Златен глобус" миналата година във вълнен смокинг на италианските дизайнери.

Колекцията "BP Signature" включва костюм, спортно яке от кашмир, късо яке без подплата, кашмирен пуловер с поло яка, памучна бяла риза, смокинг от кадифе и вълнен панталон, предава БТА. Последните три облекла всъщност са копие на моделите, с които актьорът се появи на церемонията за наградите "Оскар" миналата година.

"Беше огромно удоволствие да работя с Пит за създаване на колекцията "BP Signature", каза творческият директор на модната къща - Норберт Щумпфл. "Създадохме нещо удобно, леко и гъвкаво, без да жертваме стила и изискаността. Красотата на колекцията е в нейната гъвкавост, като се оставя пространство на мъжа Бриони сам да избере как да носи моделите". Всеки от моделите носи подписа на Пит освен запазения знак на "Brioni".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай