Неделя,

Новите предсказания! Глад, земетресения и ядрен апокалипсис през юли

От: СТАНДАРТ -
4828
Новите предсказания! Глад, земетресения и ядрен апокалипсис през юли
A
A
A

Най-известните ясновидци, гадатели и магьосници в света дадоха своите предсказания за 2023 г. и уви, нито едно от тях не вещае нищо добро. Екстрасенсите предупреждават за нови земетресения, политически конфликти, глад и дори за ядрена трагедия през юли, пише БЛИЦ и публикува най-известните пророчества.

Струва ли си да вярваме в пророчествата или всичките им думи ще се окажат поредната патица?

Известни мексикански магьосници и шамани обещаха на страната трудни времена през 2023 г. Гадателката Мхони сир вярва, че скоро мексиканците ще излязат на улицата и ще започне преврат: „Това ще бъде годината, в която много стълбове на властта ще паднат. Силни и важни хора ще паднат в калта, само президентът ще оцелее. Хората ще излязат на улицата и ще поискат мир и ред от властите.”

Магьосницата Мони Сър предупреждава, че най-трудният период ще започне през април. В страната ще навлязат тъмни сили, ще има много насилие, а здравето на действащия президент Лопес Обрадор ще бъде разклатено. След това страната ще бъде на ръба на държавен преврат и насилствена смяна на властта. Меркантилната и цинична младеж ще стане основната движеща сила зад катаклизмите. Ясновидката предполага, че Мексико може да се сблъска със силно земетресение и мощни урагани тази година.

Всичко това ще удари икономиката, ще се повишат цените на най-важните стоки в страната. Според нея други страни от Латинска Америка също ги чакат бурни времена. Васкес Алба, главният магьосник на Мексико, не вярва във възможността за силно земетресение и предрича стабилност за икономиката на страната и света. В същото време той не изключва политически сътресения в страната. Той вярва, че жена може да стане следващият президент на Мексико, пишат чужди агенции.

Васкес смята, че 2023 г. няма да е лесна година за САЩ. Америка ще бъде изправена пред наводнения и икономиката й ще започне да се изпитва трудности. “Това ще бъде годината, в която светът ще започне да се променя бързо. Някои държави внезапно ще започнат да обедняват и ще се разпадат, други внезапно ще забогатеят”, казва мексиканският магьосник. Според него САЩ и Европа вече са „под черна звезда” и „те не могат да бъдат спасени, времето им е свършило.”

Американски окултисти дешифрираха четиристишията на Нострадамус и видяха в тях, че през 2023 г. САЩ ще страдат от най-силното изригване на вулкана Света Елена. Катаклизмът ще доведе до народни вълнения и Белият дом ще трябва временно да отмени данъците. По това време сериозна икономическа криза ще погълне стара Европа. Особено ще удари Италия, където ще започне безработица и хората няма да могат да плащат кредитите си. 

Друго мрачно пророчество е направено на 1 януари 2023 г. от черния пастор Енох Адебойе. Смятан е за един от най-известните проповедници в САЩ и е един от 50-те най-влиятелни хора в Америка според списание Newsweek. Ето какво прогнозира той за 2023 г.: „Самият Бог ще говори с причинителите на проблемите в света. Някоя огромна страна ще възвърне изгубената си слава и много богати хора ще загубят богатството си. ”Една от американските религиозни организации в края на 2022 г. предупреди съгражданите си, че през 2023 г. трябва да се запасят с чиста вода и храна. В САЩ се очаква глад, а цялата храна и вода в страната ще бъдат отровени. Тя също така пророкува, че тази година ще бъде година на война с повече държави, които ще се присъединят.

Ядрена катастрофа в Украйна

Известният афганистански математик и визионер Мохамад Седик Афган предвижда катастрофа с ядрени материали в Украйна. Според него това може да стане на 17 юли 2023 г. Тази дата е тясно свързана с уран-238, който е в достатъчно количество в страната.

Политически убийства

Китайският предсказател Реймънд Ло е сигурен, че през 2023 г. откритата политическа конфронтация в света ще премине в латентна фаза и ще мине "под килима". Всичко това ще доведе до поредица от политически катаклизми в различни страни и поредица от нашумели поръчкови убийства. В същото време той не вижда глобални катаклизми и вярва, че светът трябва да очаква връщане към нормалния живот.

Крипто-колапс

Друг световноизвестен предсказател, индийският астролог Абигия Ананд, каза, че през 2023 г. ще има криза на криптовалутите и световната икономика ще страда от прекомерна инфлация. Според него конфликтите между страните ще ескалират още повече и нова епидемия ще замени коронавируса, но с по-опасен вирус. Ананд предполага, че през следващите месеци светът ще стане свидетел на безпрецедентен глад, който ще продължи 20 години. Според него Русия ще се превърне в една от страните, където няма да има проблеми с продуктите, и ще излезе от кризата обновена и силна, превръщайки се в един от световните лидери, пишат чуждите медии.

Други индийски пророчества обещават нова ужасна пандемия през 2023 г. Твърди се, че болестта е пренесена в Европа от имигранти от Африка. Нарича се куну, а патогените му са така наречените кръвни червеи. Болните ще имат треска и органите ще започнат да се разлагат. Веднъж заразен, човек ще умре в рамките на една седмица.

Източник: БЛИЦ


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com