Неделя,

Нова промяна с Тихомир от "Фермата", който стана жена

От: СТАНДАРТ -
3616
Нова промяна с Тихомир от "Фермата", който стана жена
A
A
A

https://hotnews.bg/uploads/tinymce/w13/18847040-3_1.jpgНова промяна с Тихомир от „Фермата”, който стана жена. Той се подложи на дълга хормонална терапия, за да се превърне в Мелиса.

Дори си смени личната карта, в която вместо Тихомир Рангелов, пише Мелиса.

Сега обаче той отново сменя пола си и пак ще бъде мъж. Това разкри самият шампион по културизъм. Тихомир-Мелиса-Тихомир показа снимка заедно с годеницата си, на която се вижда, че отново е мъжествен. Доскоро мъжът-жена-мъж беше с дълга руса коса, носеше грим и обличаше женски дрехи.

Той все още не е съобщил защо се отказа от женския си образ. Това направи обаче неговата половинка Емили. Тя потвърди, че Мелиса вече няма да я има и на нейно място се завръща Тихомир. Двамата се сгодиха преди известно време и стягат сватба, предаде hotnews.bg.

"Той беше транссексуален. Но вече се чувства много по-добре като мъж. Все пак се осъзна и отново си сменя пола", коментира половинката на Тихомир-Мелиса-Тихомир - Емили. Културистът, превърнал се в жена, така и не си смени пола изцяло. По думите му това е крайна мярка, която включва суперскъпа и опасна операция. А той/тя/той не е готов, а и не било нужно да си премахва члена. "Хормоните са достатъчни, за да те променят. Не съм фен на трайните премахвания и операциите", сподели преди време Тихомир-Мелиса.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com