Неделя,

Нова книга вади тайни за Хари и Меган. Драма в кралското семейство

От: СТАНДАРТ -
2223
Нова книга вади тайни за Хари и Меган. Драма в кралското семейство
A
A
A

Нова книга пали страстите на Острова, разкривайки поредните тайни за Хари и Меган. Прелюбопитното четива е дело на кралския писател Робърт Джобсън и се очаква да излезе на пазара в четвъртък. Всички във Великобритания са притихнали какви последствия ще има книгата за кралското семейство.

В нея се твърди, че принц Хари е жертва на Стокхолмския синдром и заложник на съпругата си Меган Маркъл. С тези намеци високопоставени служители на двореца са се подигравали на втория син на крал Чарлз III и жена му.

В нея е представено мнението на хората най-близо до крал Чарлз III и семейството му. Те смятат, че Хари е “обърнал гръб на всичко, което някога е познавал”.

Именно това те виждат като основната причина за разрива в семейните отношения и се шегуват, че искат да го видят понижен до г-н Маунтбатън-Уиндзор от Монтесито, Калифорния.

Крал Чарлз III обаче не бил съгласен да отнеме кралската титла на Хари, защото изпитвал “непреклонна любов към сина си”. Именно кралят взел решението Меган да не придружава Хари в Балморал, когато семейството се събра непосредствено преди смъртта на кралица Елизабет II. Тогава двойката, базирана от години в САЩ, провеждаше европейска обиколка и можеше бързо да пристигне, преди кралицата да си отиде.

Високопоставени източници разказват, че Хари твърдо е настоявал съпругата му да го придружи в Шотландия в този тежък момент. Близките му обаче изобщо не били съгласни.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com