Нова книга: Меган е мъжът в брака

Маркъл изпаднала в истерия, когато разбрала, че не е омъжена за следващия крал

Нова книга: Меган е мъжът в брака | StandartNews.com

Херцогинята на Съсекс не успяла да се нагоди към живота в Уиндзор, разкрива новата книга „Кенсингтън: интимен мемоар от кралица Мери до Меган Маркъл“. Бившата актриса не харесала пустотата на двореца, но най-вече не се разбрала с принц Уилям и жена му Кейт Мидълтън.

„Кейт всъщност е една от най-милите кралски особи и статусът й почти не я е променил като човек. Тя е много близка със служителите и посрещна Меган с широко отворени обятия. Напрежението между тях нарасна, когато Маркъл осъзна, че не е омъжена за следващия крал. Не можа да се примири с тази мисъл. На Хари много му харесваше във Фрогмор котидж, но на Маркъл не й беше приятно, че той бледнееше пред Уилям и Кейт“, разказва бивш служител на Кенсингтън.

Когато станала член на кралското семейство, Меган силно се възбудила от новия си статус, пише в книгата. Тя бързо се прехласнала по новата си длъжност и започнала да се държи като грандама с роднините на мъжа си. Уилям и Хари дори започнали да се срещат без съпругите си, за да спестят излишните кавги.

Маркъл не била свикнала да общува адекватно с персонала и прекалила с високомерието си – дори повишила тон на човек от екипа на Кейт. Меган искала да бъде като Даяна и да е принцесата на народа, но всеки да й се кланя за щяло и нещяло. Служители в двора бързо установили, че Меган е мъжът в брака. Само седмици след настаняването й в двореца, прислужниците започнали да я наричат „Трудната херцогиня“ или „Д 2“ (Даяна втора). Пак те не знаели как да приемат Маркъл и едва ли не им олекнало, когато херцозите на Съсекс се изнесли.

„Меган знаеше, че ще я гледат различно и наистина го правеха. Това я провокираше да се престарава, а и тя не притежава изтънчените маниери на Кейт“, допълва източникът на повествованието. Той разкрива обаче, че Елизабет II всъщност харесала Маркъл. „Кралицата има слабост към американците, откакто се запозна с Барак Обама. Тя толкова го харесва, че винаги се чуди как да го привлече във Великобритания“, пише още в томчето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай