Нова драма във фамилия "Тоника". Обрат в живота на Милица

Искри с дългогодишния й партньор Асен Масларски

Нова драма във фамилия "Тоника". Обрат в живота на Милица | StandartNews.com

Нова любовна интрига е разтресла фамилия „Тоника“. Според източници от естрадната гилдия певицата Милица Божинова отново се е разделила с дългогодишния си партньор Асен Масларски, с когото бяха двойка и на сцената, и в живота, а любовната им сага започва да напомня сюжета на „Дързост и красота“, смеят се техни колеги, пише „Флагман”. И разказва историята на двойката.

От няколко месеца насам двамата нямат съвместни участия, а освен това вече не съжителствали заедно, разкриват техни колеги. До момента нито Милица, нито Асен са коментирали публично промените в личния им живот. Историята обаче помни, че не за пръв път двойката минава през драматични обрати.

През 2016 г. отново се говореше, че са прекратили отношенията си, но раздялата им не бе окончателна. Тя се случи само две години, след като певците преминаха през тежка трагедия. В края на лятото на 2014 г. стана ясно, че синът на Масларски от първия му брак е сложил сам край на живота си. Георги Масларски се самоуби, като скочи от апартамент в столичния квартал „Борово“, а трагичната му смърт съсипа певческото семейство.

Милица също има един брак зад гърба си, преди да заживее с Масларски. От първия си съпруг тя има син и дъщеря, а заедно с Асен нямат общи наследници. Тъй като минала под венчилото твърде млада, децата ѝ са вече големи, а тя е горда баба на цели три внучета. „Баба е титла! И се носи доста тежко тази титла! Бързо се стекоха нещата в моя живот. Ранно завършване, консерватория, заедно с това майчинство и съответно млада станах баба. Което само ме радва, защото ме връща отново в онези хубави години и ме зарежда с енергия. По друг начин гледам на малките човечета, защото аз съм била прекалено ангажирана, не че съм била недостатъчно отговорна като родител, но сега виждам такива детайли, които тогава са ми се изплъзвали, и сега компенсирам с тях“, откровеничи Милица.

Нейният син Юрий е наследил таланта ѝ и също се занимава с музика. Свирил е в някои от най-известните български банди, сред които Д2, „Каффе“ и „Пиф“. Преди години дори имаше честта да бъде забелязан лично от естрадната прима Лили Иванова, която бе впечатлена от него и го покани да свири в бенда ѝ. Той я придружаваше по някои от големите и концерти и ѝ акомпанираше на бас китара, но впоследствие съвместната им работа секна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай