Нов живот за златно момиче на България. Най-голямото щастие (СНИМКИ)

Мадлен Радуканова запали мрежата

Нов живот за златно момиче на България. Най-голямото щастие (СНИМКИ) | StandartNews.com

Нов живот за едно от любимите златни момичета на България. Олимпийската шампионка с ансамбъла от Токио 2020 Мадлен Радуканова вече е в ролята си ма отдадена майка. Красавицата бързо-бързо върна килограмите си след раждането. В първите дни на януари златното момиче стана майка на момиченце. Не минаха и два месеца обаче и тя отново е в отлична форма.

„Когато забременях, бях 55 кг, отидох да раждам - 70 кг, и сега съм 54“, разкри красивата млада майка пред феновете си в Инстаграм, където организира чат, докато бебето Карина спи. Тя призна също, че в началото на бременността била убедена, че с любимия Божидар Темелков ще си имат момче.

„Радвам се повече, че си имаме прекрасно момиченце първо. Второто ще е момче“.

Скоро тричленното семейство ще напусне София, за да се премести в родния на бившия национал по джудо Сливен. „Работата на Божидар е там, моята вече е да се грижа за Карина“, обясни Мадлен, която ще има помощта на родителите и брата на любимия мъж.

В столицата пък се осланя на своите татко Милен и мама Наташа, както и на сестра си Лилия."Погачата на малката ни принцеса Карина. Благодарим на всички орисници за прекрасните пожелания", написа Мадлен към снимки от радостно събитие за новороденото бебе.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи