Нов живот за Нели от "Търси се". Кардинална промята

Водещата с изповед пред Георги Тошев

Нов живот за Нели от "Търси се". Кардинална промята | StandartNews.com

Нов живот за Нели Хаджийска от култовото предаване „Търси се” на бТВ. Чаровната тв журналистка направи разтърсваща изповед пред Георги Тошев. В началото на годината Нели се е развела официално със съпруга си Данаил, с когото бяха заедно 17 години. Двамата имат две прекрасни момчета.

Емблематичното семейство обаче се е разделило с любов. Промяната започнала преди година и половина. Всеки от двамата усетил, че трябва да позволи на другия да потърси и намери отново себе си.  Данаил първи казал, че нещо не върви, после Нели изрекла първа общото желание да се разделят.

И днес обаче Данаил всяка сутрин отива до дома на Нели и взема момчетата, за да ги води на училище, всеки уикенд са заедно. Ние се подкрепяме, може да се срещнем отново в друг живот, каза Нели. Тя бе категорична, че с Данаил се разделили без да има трети човек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Откажи
Дани
преди 2 месеца

Жалко!!! Още едно разбито семейство в търсене на личното щастие и жертвайки щастието на децата си!!!!Ами то по тази логика всички трябва да се развеждат!!!!И обикновено при такива обстоятелства после се появява трети човек!!!!(който дефакто винаги е катализатор!!!!!!!

Откажи