Нов живот за Нана Гладуиш. Кардинална промяна

Заминава надалече

Нов живот за Нана Гладуиш. Кардинална промяна | StandartNews.com

Кардинална промяна за Нана Гладуиш. От Нова година любимата водеща окончателно напуска "Съдебен спор" и отива да живее в САЩ.

Там вече от няколко месеца съпругът й Джонатан развива успешен бизнес. Британецът Джонатан се е преместил в Щатите много преди Нана заради своята работа, пише БЛИЦ.

Още миналата есен бе съобщено, че американската компания ResultsCX купува основаната от него "Сиксти кей". Създадена през 2008 година, към миналата година в нея работеха 1300 души. Най-вероятно тази смяна на собствеността е в основата на преместването на Джонатан зад океана, пише "Уикенд".

В продължение на няколко месеца Нана правела опити да бъде едновременно и на работа, и с мъжа си. Тя пътувала често до Америка и обратно и това е причината за изчезването й от ефира на "Съдебен спор" от време на време.

До Нова година тя ще продължи да се изявява като водеща, но от Нова телевизия активно й търсят заместник. Държи се това отново да бъде жена, заради силното присъствие на главния редектор Жоро Игнатов. Засега имало четири фаворитки за мястото.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ytur
преди 5 месеца

Проста , тъпа КЛЬОМБА

Откажи