Нов скандал в "Денсинг старс"! Зрителите бесни

Бутат ли напред нарочно продуцентите определени участници

Нов скандал в "Денсинг старс"! Зрителите бесни | StandartNews.com

Нова драма в "Денсинг старс".

Изгонването на Нона от формата ядоса зрителите, които се чудят защо вотът на зрителите не се обявява и са сигурни, че продуцентите нарочно бутат напред напълно скарания с танците Свилен.

Решиха съдбата им! Кой е аут от "Денсинг старс"

Нона и Даниел напуснаха след танц, инспириран от класиката „Кабаре“, в който актрисата направи поклон към Лайза Минели. Съдиите оцениха техния куикстеп с общо 21 точки и така ги поставиха предпоследни. След като гласовете и на зрителите бяха преброени, двамата заеха последното място и сложиха край на своя красив филм, твърдят от предаването. Колко обаче зрителите са ги подкрепили и дали те не са повече от гласовете за свилен така и не става ясно.

Фурор в "Денсинг старс"! Натали Трифонова разгорещи ефира

"Свилен за финал ли го държат?", чуди се редовна зрителка на формата. "Не съм й фен на Нона, ама изобщо, но трябва да й се признае, че за гонеща 60-те се представи много много достойно, както и показа много добра фигура за годините си !!! И мн. добре си танцуваше жената. А Свиленчо да продължи да се разхожда, щом не го е срам..", коментира дрег зрител. "Нона поне танцуваше за разлика от Свилен. Ще има да го гледаме и другата седмица как се разхожда по дансинга", категоричен е трети зрител, пише "Хот нюз".

Сълзи в "Денсинг старс". Голяма изненада за Неделя Щонова

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 1 месец

78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това:--- https://use.my/man

Откажи