Нов квартет завладява ефира. Кои са певците?

Продуцентът Кирил Кирилов, Кирил Ефремов, Иво Аръков и Виктор Стоянов са новата сензация в музикалните канали

Нов квартет завладява ефира. Кои са певците? | StandartNews.com

Иво Аръков плюс Виктор Стоянов, който продължава да бъде твърде любопитен като първия Ерген, записаха впечатляващо хип хоп парче – „Фитнеси“. Идеята е на Кирил Кирилов, който е и съавтор на текста заедно с Искрата, сътворил музиката за песента.

„Думите за „Фитнеси“ споходиха съзнанието ми, докато тренирах през 2019-та. Но тогава нямах достатъчно време да разработя проекта – обикаляхме България с пиесата „Актрисата“, после Стефан Данаилов се разболя, влезе в болница и въобще не ми беше до музика. В дните на социална изолация през първия локдаун отново започнах да мисля за „Фитнеси“ - вероятно заради невъзможността да общуваме като нормални хора. И бях категоричен, че парчето рано или късно ще види бял свят“, коментира пред „Стандарт“ Кирил Кирилов, чиито бранд, „Ажур пико“, стои върху продукцията.

Четиримата правят три репетиции – те са чудесни баритони, влизат в студио, където записват само звезди, и за няколко часа се справят за шестица пред микрофоните. Нямат проблеми с напасването нито на гласовете, нито на цялата драматургия - Кирил Кирилов, Иво Аръков и Виктор Стоянов си партнират в хитовия спектакъл на „Ексклузивна актьорска вечер“ от портфолиото на „Ажур пико“. Клипът логично е сниман във фитнес център, а господата са в модели на Валентино, Армани, Балмен, Версаче. И въпреки че и четиримата са атлетични мъже, които спазват сериозен хранителен режим, в паузите дегустират от изключителните торти „Неделя“. Бизнес дамата Радослава Минчева спонсорира „Фитнеси“, тъй като се оказва фен на театъра и гледа всяка нова постановка на „Ажур пико“. Премиерата избухва в навечерието на Коледа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай