Нов кралски скандал! Замесена е Елизабет

Какво се случва в Бъкингам

Нов кралски скандал! Замесена е Елизабет | StandartNews.com

Снимка на покойната кралица Елизабет II е била „цифрово подобрена от източника“, според Getty Images.

Сериозни неприятности за Хари, получи предупреждение от Тръмп

Агенцията за снимки казва, че е добавила бележка на редактора към изображението, което беше споделено от двореца Кенсингтън през април 2023 г. на 97-ия рожден ден на покойната кралица.

Край на спекулациите! Нови снимки разплетоха мистерията с Кейт

Дворецът сподели снимката на 21 април миналата година, като каза, че е направена от принцесата на Уелс в Балморал през лятото на 2022 г.

В изявление Getty каза: „Getty Images може да потвърди, че в съответствие с редакционната си политика е поставила бележка на редактора върху изображение за раздаване, в което се посочва, че изображението е цифрово подобрено от източника.“

Решението следва агенциите за снимки, които издадоха известие за снимката, публикувана на Деня на майката от принцесата на Уелс. По-късно тя призна, че е редактирала изображението.

Големи международни агенции за снимки изтеглиха изображението поради опасения, че „източникът е манипулирал изображението“, след като хората посочиха няколко особености, включително проблеми с ръкава на принцеса Шарлот, неравномерния модел на пуловера на принц Луи и рамката на прозореца зад принц Джордж.

След скандала със снимката: Къде се появи Кейт

Това трябваше да бъде семейна снимка, за да отбележи Деня на майката - и да потуши спекулациите за здравето и местонахождението на Кейт.

Страховита конспирация за Чарлз. Бъкингам със светкавична реакция

Но публикуването на снимката на принцесата на Уелс с трите ѝ деца предизвика още полемики и конспиративни теории, пише vesti.bg. 42-годишната бъдеща кралица беше приета в Лондонската клиника за планирана операция на 16 януари.

Очаква се тя да се върне към официалните кралски задължения едва след Великден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай