Нина Добрев заряза Остин

Нина Добрев заряза Остин  | StandartNews.com

Седем месеца. Толкова издържа връзката на Нина Добрев и Остин Стоуел. Нашенката заряза актьора от "Камшичен удар" и вече е в клуба на "All The Single Ladies". Нина и Остин имаха едно щастливо лято - през юли 2015-а, когато папараците ги нащракаха съвсем нововлюбени в Сен Тропе. Тогава Нина бе официален гост на благотворително яхтено събитие на Леонардо ди Каприо, който неведнъж е подозиран в особена близост към нашенката.

"На Нина и Остин започна да им става трудно да се виждат, тъй като и двамата имат натоварени графици. Постепенно се отчуждиха един от друг заради кариерите си", заяви източник, близък до звездата от сериала "Дневниците на вампира". Все пак бившите влюбени останали в добри приятелски отношения и раздялата им е минала без драма.

Слуховете, че нещата между Нина и Остин не вървят, се появиха, след като тя замина с приятелки на почивка в Хавай в края на януари. След това Добрев бе и на финала "Супербоул" без Стоуел, а за капак прекара без него и Свети Валентин. Едва ли обаче българката ще има проблеми в търсенето на ново гадже - ухажори от най-висока класа винаги търсят вниманието й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай