Николета пусна снимка и взриви мрежата

Чудото се случи

Николета пусна снимка и взриви мрежата | StandartNews.com

Бременната Николета Лозанова показа наедрялото си коремче и категорично опроверга слуховете, че е забременяла с ин витро процедура. Слухът за това плъзна веднага след като красавицата обяви, че най-после е бременна от Ники Михайлов.

Плеймейтката цели 9 години не можеше да зачене от него. Именно за да се сдобият с наследник, Николета и Николай отидоха до Турция, където са едни от най-големите светила в ин витро процедурите. Оказало се обаче, че няма нужда от това.

"Докторите ни направиха пълни изследвания – и на мен, и на Николай, и установиха, че нямаме несъвместимост. Затова и не направихме ин витро. Казаха, че просто трябва да се успокоим и нещата ще са наред. Заминахме на почивка и чудото се случи", разказва пред свои приятели Лозанова, предаде БЛИЦ.

В последните дни плеймейтката натрупа доста харесвания на последната си публикация в Инстаграм. Тя сподели снимка от асансьора, за която позира в сатенена рокля, която подчертава наедрялото ѝ бременно коремче. След това в поста й се забелязва и снимка на нейния любим Николай Михайлов, а след фотото на вратаря на Левски следва и кадър на тяхното куче.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай