Николета Маданска храни учителя Венелин

Прави пари като инфлуенсър

Николета Маданска храни учителя Венелин | StandartNews.com

Блага вест споходи семейството на бившите звезди на bTV и Венелин Петков и Николета Маданска. Половинката на Петков е решена на всичко, за да скрие бременния си корем и затова прибягва до услугите на фотошоп, пише Hotnews.bg.

Водещата на спортните новини роди син на мъжа си Венелин Петков през ноември, а сега на път е вторият наследник. Младата майка обаче усилено гради кариера на инфлуенсър въпреки децата.

Без да си дава много зор, преди време тя натрупа 13 000 последователи в социалните мрежи, а откакто е започнала съзнателно да се стреми към привличане на интереса към себе си, става все по-популярна.

Тя пуска снимки с малкия си син Йоан, пише постове за своето куче, за времето, за цветята, за тортите, които пече в кухненската си печка и за всичко останало, за което може да се сети.

Това привлича все повече хора към профила й в Инстаграм я прави все по-интересна за рекламодателите. Те вече са започнали да й предлагат да рекламира стоките им.

Николета все още е далеч от парите, които трупа през интернет нейната адашка Николета Лозанова, но вече може да се похвали с рекламен договор с една от най-големите световни компании за конфекция

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай