Николета Лозанова стана бразилка

Докторът на Николета е изсмукал мазнини от корема й и ги е сложил в задните й части

Николета Лозанова стана бразилка | StandartNews.com

Красавицата Николета Лозанова е много доволна от новите си задни части, които ремонтира успешно при турски хирург преди 2 месеца. Едрогърдата брюнетка се оперира без пари, а в замяна направи голяма реклама на клиниката. Сега плеймейтката е на Малдивите, където гордо демонстрира оформеното си ремарке, съобщава "Флагман".

За извайването на бразилско дупе вече не са необходими импланти. Докторът на Николета е изсмукал мазнини от корема й и ги е сложил в задните й части. „Имах паласки, които много ме дразнеха”, сподели неотдавна звездата.

Преди операцията тя доста си угаждала с храна и талията й наедряла. С помощта на пластичната хирургия обаче отново е тънка и хубавицата не се свени да се показва по бански. Тя е доволна, че няма белези от интервенцията, а възстановителният период бил сравнително безболезнен и кратък.

„С импланти съм виждала плашещи резултати. Единият над кръста, другият под него!", обясни Лозанова мотивите си да се спре на метода с трансфер на мазнини.

Еротичният модел е на Малдивите с дългогодишния си приятел Ники Михайлов и с дъщеря си Никол, която е плод на брака й с футболиста Валери Божинов. Добро впечатление прави, че плеймейтката често води наследницата си по почивки, а не я зарязва на чужди грижи в България. По всяка вероятност Николета и мъжът й са пръснали над 20 бона на екзотичния остров, тъй като цените в курорта, където са отседнали, са доста солени.

Брюнетката обожава да пътува по света и всяка зима отскача някъде на топло. Изключение направи само в края на 2020 г., когато беше болна от ковид. И макар че изкара болестта тежко Николета е против ваксините и няма намерение да се боде. В социалната мрежа тя неведнъж се е изказвала против имунизацията, а за себе си се оправдава, че има високо количество антитела.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай