Николай Бареков: Ставам водач, но не лидер от познатия тип

Николай Бареков: Ставам водач, но не лидер от познатия тип | StandartNews.com

Монтана. Тук сме, за да подкрепим един нов проект, различен от досегашните. Това казаха на журналиста Николай Бареков представители от малкия и средния бизнес от Северозапада, поканени на среща с него в Монтана. "Искам да работя с хора от малкия и средния бизнес, от местните администрации, от НПО-тата, леви и десни", отговори им той. Има гражданска енеригя и аз съм готов да направя тези реформи, които обществото иска и очаква.

И с бизнеса, и с гражданите Николай Бареков дискутира проблемите на Северозапада. Решаването им той вижда в държавна подкрепа за района чрез инвестиции, разкриване на филиали на университети. Бареков коментира и вотът на доверие, който ГЕРБ внася в парламента. С този вот Бойко Борисов се държи като патерица на това управление, защото още повече ще го сплоти. Той няма моралното право да иска вот за инвестициите, които при него спаднаха неколкократно.

Бареков призна, че неговото гражданско движение „България без цензура" ще се превърне в партия. Изборите за европарламент са първите, в които тя ще участгва. Аз ще водя листата на тази партия и според социолози, ние ще имаме 2 или 3-ма депутати.

Искам да чуя и вашият глас по проблемите на страната, какво трябва да се направи, заяви пред събраното множество от хора на централния площад в Монтана водачът на „България без цензура". Ще работя за социално управление, управление за хората, обеща им той.

С него на турнето в Монтана бе и Нешка Робева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай