Никол Станкулова изуми! Какво изръси пред Гала

Как се свалят килограми

Никол Станкулова изуми! Какво изръси пред Гала | StandartNews.com

От днес диетите явно ще бъдат заменени с революционен метод на отслабване.

Водещата на предаването "На кафе" - Гала, разкри любопитна подробност за синоптичката на "Нова телевизия" Никол Станкулова.

"Днес ще обърнем внимание на Световния ден за борба със затлъстяването. По този повод съм поканила на панела най-неподходящия човек, когото познавам от толкова време. Виждала съм я да яде огромни количества от най-нездравословните, най-калорични и неполезни храни и да не качва нито грам.

Красива е като цвете, изящна като вейка. Да, затова може да я мразите, но всъщност тя е разкошна. Николче, много се радвам да те видя", обърна се към нея 57-годишната плевенчанка, след което я попита какво е закусвала днес.

"Ами нямам време от тези деца да закуся. Онзи ден баща ми и майка ми ги гледаха и хапнах обилно, но днес - не. За съжаление не всеки може да се похвали с моя метаболизъм.

„Има друг вариант, в който можете да лежите и да си сваляте благо килца. Вече е доказан и от учените - да стоите да и гледате филми на ужасите. Един 90-минутен филм хаби 150 калории, колкото 30-минутна разходка", разкри Станкулова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи