Ники Кънчев втрещи зрителите!Невероятно признание

Какво каза на участничка в Стани Богат

Ники Кънчев втрещи зрителите!Невероятно признание | StandartNews.com

Водещият на „Стани богат“ сигурно няма да заспи от вълнение тази вечер, след като получи огромен комплимент от жена.

Той му бе направен от Ана Банрдова, която работи в Институт за космически изследвания и технологии – БАН.

След като дамата отговори на лесните пет въпроса, тя бе предупредена от Ники Кънчев, че трудното тепърва започва, а самият той се определи като гаден водещ.

Ана обаче категорично не се съгласи с него и погали мъжкото му достойнство с думите: „Още от малка, господин Кънчев, съм гледала вашите предавания, винаги с интерес съм ви гледала, и направо се радвам, че съм в този стол в това предаване с водещ като вас. За мен е чест“.

Тук Кънчев не сдържа емоциите си и я окуражи: „Ти ще стигнеш до Космоса в нашата игра, но всичко зависи и от твоите знания.“

Тя обаче реши да спре изявата си в телевизионната игра по бТВ на въпроса за 5000 лева: „Какви животни са сивен, липан и пелед?“ - Птици, Риби, Змии, Насекоми.

Вече извън играта Ана посочи Нсекоми, а Кънчев я похвали, че е постъпила правилно, тъй като верният отговор се оказа Риби, и й връчи чек за 3000 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ambermen
преди 3 седмици

Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:---- https://e.vg/Alkotox

Откажи