Нигериец качи Криско на масата

Нигериец качи Криско на масата | StandartNews.com

31-годишният Стивън Ачикор от Нигерия обра точките на журито в X фактор и го превърна в незабравимо шоу. "Мисля, че ще запомниш този ден. България ще стане важна част от живота ти", каза му Саня Армутлиева. Претендентът за слава накара рапъра Криско да скочи върху съдийската маса и да изрази бурен възторг от случващото се.

"Търся точно хора като теб. Искам да бъдеш в моя отбор", категоричен беше рапърът в оценката си и към младата R&B изпълнителка Дарина Йовчева. Енергичната участничка от Варна демонстрира не само присъствие и майсторство в любимия си стил, но и поднесе истинска изненада на журито с изпълнение на народна песен.

Трио Paradise е първата група в четвърти сезон, която вдигна жури и публика на крака. С безпогрешното си вокално звучене и приповдигнатото парче на One Republic - Counting Stars, триото изненада Маги Халваджиян и Саня, които признаха, че не са очаквали толкова взривяващо изпълнение. Песен на Паша Христова напомни на зрителите за класиката в попа. "Искам да покажа на всички тийнейджъри колко хубава българска музика има", заяви 16-годишната Нели, която успя да докосне цялата зала с емоционалното си изпълнение.
Петър Райжеков създаде първия рап хит в X фактор, който провокира едновременно усмивки и недоумение в журито. Колоритното парче беше допълнено от хореография на сестрата на ученика във френската гимназия.

10 години затвор за Джони Деп

10 години затвор или 100 000 долара глоба грозят Джони Деп и съпругата му Амбър Хърд.
Те са подведени под съдебна отговорност заради това, че през април тази година са вкарали нелегално в Австралия своите йоркширски териери, като удобно са "забравили" да споменат за този факт на ветеринарните служби в страната.
Австралия има много строги правила и регулации по отношение на внасянето на животни, за да може да се предпази от разпространяването на зарази. Влизането на животно на територията на острова обикновено изисква специално разрешение и поне 10 дни карантинен период.
В съда на австралийския град Голд Коуст се проведе първото заседание по делото срещу холивудския актьор и съпругата му. Двойката реши, че пред съдията ще се защитава Хърд, но тя така и не се яви и бе представена от местния адвокат Пол Мороу. Първото съдебно заседание имаше технически характер, а следващото е насрочено за 2 ноември.

Броят 180 бона на Преслава за Брадъра

Преслава е отказвала многократно да участва в риалити формати, но сега май ще кандиса на "ВИП брадър" срещу 180 бона хонорар. Несигурността от това, което я очаква в подобен експеримент, както и фактът, че може да бъде злепоставена, оказвали своето влияние върху решенията на изпълнителката, твърди "Блясък".
Тя преценила, че този път рискът си струва.
Хора от екипа на шоуто издават, че Преслава е най-скъпата звезда, вземала участие във формата. Продуцентите знаели, че певицата би се съгласила само срещу примамлив хонорар и затова директно оправили оферта с баснословната сума, без да прибягват до пазарлък.

Принцесите на "Дисни" - секси мацки

Художникът аниматор Андрю Тарусов, почитател на винтидж стилистиката нарисува принцесите на "Дисни" като пораснали, секси мацки в горещи пози. Принцеса Бела е сложила крак върху Звяра с каиш в ръка и гледа доста командерски. Ариле е гола и само някакво раче скрива прелестите й. А Рапунцел е обвила с дългите си коси голо предизвикателно тяло. Снежанка обаче е най-дръзко представена - тя е в спалнята, а компания й прави най-младото джудже. "Родом съм от Рибинск, но живея в Лос Анжелис, щастливо женен съм и имам две кучета", пише в страницата на интересния творец, който вече 10 години работи за големи медии и марки отвъд океана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай