Незабравимо блясково парти беляза една година glo™ в България

Празникът беше отбелязан едновременно в София, Пловдив и Варна

Незабравимо блясково парти беляза една година glo™ в България | StandartNews.com

БАТ България отпразнува първия рожден ден на бездимната алтернатива glo™ в България с няколко грандиозни събития едновременно в София, Пловдив и Варна. Те събраха на едно място стотици гости, сред които бизнес партньори, медии и инфлуенсъри. За по-малко от 12 месеца от стъпването на glo™ в страната, от компанията успяха да представят най-актуалните модели на иновативното устройство за нагряване на тютюн, както и най-новата гама продукти без тютюн* – veo™, които са на основата на растението ройбос (Rooibos), съвместими за ползване с glo™.

„Представянето на българския пазар на най-новите технологии, сред които glo™ HYPER AIR, лимитираната серия Hyper X2 City Lights, както и veo™, затвърждава трансформацията и развитието на нашата компания, като и подчертава за пореден път основната стратегия на БАТ да намали въздействието на своя бизнес, предлагайки на пълнолетните потребители широка гама от по-малко рискови алтернативи на пушенето.** Радваме се, че и България е сред тези държави по света“, коментира Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България.

Водещи на събитията в трите града бяха едни от най-популярните лица от света на шоу-бизнеса, които поставиха акцент върху техническите характеристики на устройството и неговата функционалност, както и върху различния му рисков профил, и ролята на glo™ като алтернатива на традиционното тютюнопушене. Част от бляскавата програма на партита бяха и родни поп звезди, които зарадваха гостите със своите изпълнения на живо.

Кулминацията на вечерта бяха специални шоу програми и награди от glo™, както и празнична торта по повод рождения ден на бездимното устройство.

* Този продукт не съдържа тютюн, направен е с ройбос растителен субстрат с добавен никотин, който води до пристрастяване. Продуктът е предназначен за нагряване, без изгаряне. Този продукт не е без риск.

**Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

glo™ не е без риск и е само за пълнолетни

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай