Неузнаваемо!Шеф Ангелов изуми всички в Хелс Кичън

До какъв метод прибегна

Неузнаваемо!Шеф Ангелов изуми всички в Хелс Кичън | StandartNews.com

Шеф Ангелов прибягна до безпрецедентен ход, за да накара двама от претендентите за голямата награда в предаването "Hell`s Kitchen" да работят в синхрон.

Прочутият готвач накара една от ВИП гостенките на ресторанта си тази вечер – красива полицайка от СДВР, да закопчае двама от синия отбор - Георги и Славейко, до края на резервацията.

След като двамата го изненадаха неприятно, на топ готвача му хрумна гениална идея как да започнат да действат като екип. Той извика двамата сини готвачи до ВИП сепарето, в което се бяха настанили красивите пазителки на закона от СДВР, поиска белезници и помоли една от униформените дами да ги закопчае.

„Тези двамата са едно, само че много се разделят и започват да ме напрягат Искам да ги свържеш до края на резервацията, по една ръчичка“, каза шеф Ангелов.

„Сега съм по-спокоен. Едната ръка знае какво прави другата“, добави той, след като гостенката щракна белезниците.

„Досега са ме връзвали с белезници само в леглото. За първи път ще ми е в кухнята. По принцип ми харесва, но днес не е моят ден“, призна Славейков.

Двамата се помъчиха известно време, приковани един за друг, но в крайна сметка успяха да измолят шеф Ангелов да ги освободи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай