Нети показа дядо си, оказа се двойник на холивудски мачо

За съжаление звездата не познава родственика си

Нети показа дядо си, оказа се двойник на холивудски мачо | StandartNews.com

Нети шокира последователите си в социалните мрежи със снимка на дядо си на младини, който се оказа двойник на холивудската звезда Пол Нюман. 

За съжаление Нети не познава родственика си, тъй като той е баща на нейната билогична майка, с която половинката на Дони се запозна едва преди няколко години. 

„След като за първи път разговарях с майка си Джилда по телефона, тя ми изпрати тази снимка. Помислих си „Защо тази жена ми изпраща снимка на Пол Нюман…?”. След секунда пристигна съобщение под снимката: „Това е дядо ти! Беше велик човек!”, пише Нети в Инстаграм.

Тя обяснява, че дядо й – бащата на рождената й майка, е летецът Андрей Първанов. „Всички, който са го познавали, говорят със суперлативи за него. Аз нямах възможността да се запозная с него“, със съжаление отбелязва Нети, пише "Блиц".

За сравнение тя е качила и втора снимка – на Пол Нюман („Прилагам я, за да разберете объркването ми“). Много от последователите на актрисата певица коментират, че българският пилот е по-красив от американския актьор и че вече им е ясно, от кого блондинката е наследила безкрайните крака.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай