Нещо страшно сполетя любима сръбска певица

Трагедия в семейството на Драгана Миркович

Нещо страшно сполетя любима сръбска певица | StandartNews.com

Голяма трагедия сполетя семейството на балканската турбофолк икона Драгана Миркович, която е любимка на много българи. Тя е отложила и всичките си новогодишни концерти.

Драгана Миркович е потънала в мъка, защото е загубила един от най-близките си хора. Преди да стане ясно какво се е случило в личния живот на звездата, тя имаше планувани концерти в Арената на 23 и 30 декември. В петък вечерта обаче, певицата смрази феновете си с лошата новина, става ясно от сръбските медии.

Драгана и семейството й в момента преживяват най-тежките дни и всеобщото празнично настроение със сигурност няма как да стоплят в този момент душите им.

"С огромна тъга съм принудена да се обърна към вас днес. Аз и семейството ми преживяваме едни от най-тежките дни, защото загубихме нашата скъпа баба, майка и свекърва Марта. Тези дни моето място е при семейството ми и колкото и да очаквате нашата компания, трябва да ви уведомя, че ще отложа концертната дейност в следващия период.

Така че концертите в Арена за 29 декември и 30 ще трябва да се преместят за 16 декември и 17 февруари", споделя Миркович, информира "Блиц". И добавя още:

"Повече от всичко исках да завърша годината по най-красивия начин с теб, който обичам и който обичаш мен, и да започна моето турне, но съм сигурен, че ще разбереш защо това е невъзможно в момента.

Знам колко много очаквахте всичко, че някои от вас пропътуваха половината свят, за да бъдат с мен, и ще направя всичко възможно да ви се реванширам. Билети, закупени за предишни дати, ще важат за новите дати. От свое име и от името на семейството ви благодаря за съобщенията за съболезнования, разбиране, подкрепа и любов, те означават много за нас".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Георги
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи