Непълнолетна обвини Коцето в изнасилване

Вчера около обед в РУ-Несебър е била подадена жалба от 17-годишно момиче

Непълнолетна обвини Коцето в изнасилване | StandartNews.com

Попфолк изпълнителят и ресторантьор Константин е закъсал в Слънчев бряг това лято, след като непълнолетно момиче е подало жалба в полицията срещу него за сексуално насилие, съобщава Флагман.бг.

Всички хонорорари, които разюзданият по природа певец ще спечели това лято от участия по чалготеки, може да не му стигнат, за да се измъкне от разследващи и прокурори, след като от две денонощия насам никак не му върви, допълва изданието.

Вчера около обед в РУ-Несебър е била подадена жалба от 17-годишно момиче, което твърди, че Коцето е извършил с нея насилствени сексуални действия в стая в хотела, която той традиционно наема всяко лято в близост до ресторант Джани в Слънчев бряг.

Непълнолетната хубавелка се завъртяла това лято около Коцето и от известно време се движела навсякъде с него. В четвъртък през нощта Коцето имал участие в Приморско, откъдето се прибрал около 5 ч. на разсъмване. Шофьорът му Вили паркирал Майбаха пред хотела. Непълнолетната е била с Коцето и доброволно е влязла в стаята му, съобщава източник на Флагман.бг.

Какво се е случило вътре и защо след това момичето е подало жалбата – остава неясно, но за нетърпимото поведение на певеца жълтите издания през годините са изписали цели романи, разказани както от първата му голяма любов Райна, така и от съпругата му Надежда, с която той има брак от 12 години и две деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай