Петък,

Неочаквани пари правят по-весел живота на 3 зодии

От: Стандарт -
13044
Неочаквани пари правят по-весел живота на 3 зодии
A
A
A

ОВЕН

Щастлив ден, щедър на приятни изненади. Имате шанс да постигнете успехи в проекти, които преди сте отхвърляли като прекалено сложни. Находчиви и изобретателни сте, затова и бързо ще намирате решения за всеки проблем. Не чувствате умора, независимо от натоварванията, затова днес е време за спорт. 

ТЕЛЕЦ

Не се разстройвайте от дребни недоразумения. Отнасяйте се спокойно, съхранете оптимизма си и бъдете снизходителни. От вас зависи да избегнете разногласията, както и споровете с приятели или делови партньори. Денят не е подходящ за физически натоварвания.

БЛИЗНАЦИ

Подходящ ден за полезни занимания. Ще постигнете значителен прогрес с някои от задачите си. Благодарение на подкрепата на хора, които не сте считали за съюзници, ще постигнете успех. Не винаги ще се разбирате с близките си, но ще се стараете да избегнете сериозни конфликти.

РАК

Имате добри идеи и скоро ще се открие възможност да работите върху реализацията им. Ще се почувствате доста удовлетворени, защото ще успеете да решите проблем, който отдавна ви тормози. Очаквайте приятни професионални новини. Парични приходи ще направят денят ви още по-приятен.

ЛЪВ

Където и да се появите днес, ще бъдете в центъра на внимание. Може да завържете интересни запознанства и да поставите началото на полезни връзки. Струва си да говорите за работа – не е изключено да ви предложат нещо интересно. Вечерта обсъдете с приятели новите си идеи.

ДЕВА

Напрегнат, но успешен ден. Искате да успеете с всички ангажименти и затова ще се стараете да не губите напразно и минута. Решавате задачи, над които дълго сте работили. Ще получите и отговори на важни въпроси. Благополучно ще завършите делови преговори и ще сключите изгодни сделки.

ВЕЗНИ

Старайте се да действате самостоятелно днес. Така по-лесно и бързо ще изпълните замислите си. Споровете и разногласията ще попречат на каквито и да е съвместни действия. Настроени сте лекомислено към харченето на пари и вероятността да направите необмислени покупки е голяма.

СКОРПИОН

Чака ви спокоен, но не много ползотворен ден. Подходящ е за това, да завършите по-рано започнати задачи и да въведете в ред делата си. Може да обсъждате въпроси относно съвместна работа и сътрудничеството, но имайте предвид, че взетите решения още дълго време ще бъдат коригирани и променяни.

СТРЕЛЕЦ

Отличен ден - многообещаващ и интересен. Няма задача, с която да не може да справите. Експериментите ви ще са успешни, а изобретателността ще ви помага там, където проверените методи са неефективни. Очакват ви много интересни срещи. Ще се радвате на разговори с приятели.

КОЗИРОГ

Добре е днес да се занимавате с обичайни задачи, които са познати и лесни. Възможен е успех и в нови начинания, но ще трябват доста повече усилия и внимание към детайлите. Подходящо време е за официални срещи и събития. Постарайте се да намерите време да ги обмислите внимателно. 

ВОДОЛЕЙ

Спокоен и лежерен ден. Имате възможност да се заемете с интересни проекти, както и да научите нещо ново. Едва ли веднага ще имате успех, но получените знания скоро ще ви потрябват. В много дейности ще ви помагат нови познати. Вечерта е отлично време за почивка. 

РИБИ

Днес  ще намирате подход даже и към хора, които никога нищо не харесват. Лесно се ще договорите за съвместни действия. Парични постъпления от неочаквани източници ще стабилизират финансите ви, но не бързайте да харчите всичко. Възможно е начало на романтична връзка.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички