Понеделник,

Неочаквана среща за една зодия, неочаквани харчове за друга

От: Стандарт -
2265
Неочаквана среща за една зодия, неочаквани харчове за друга
A
A
A

ОВЕН

Динамичен ден, с възможни неочаквани събития. Не се учудвайте, ако се наложи да промените плановете си и да се занимавате не с това, което сте искали. Вечерта ще ви зарадват с добри новини. Подходящо време е за разговори с близките, за обсъждане на общи идеи и планове.

ТЕЛЕЦ

Много неща ви се получават и добре ще се справите със сложни проблеми. Днес пред вас няма да има непреодолими прегради. Имате шанс да вземете връх над стари съперници и да обезоръжите недоброжелателите си, ако действате решително и не отстъпвате пред обстоятелствата. 

БЛИЗНАЦИ

Лежерен ден. Настроени сте оптимистично, забелязвате всичко хубаво и не изпускате нито една възможност да постигнете нови или стари цели. Околните харесват вашия подход и мнозина ще са готови да ви помогнат. Но все пак най-важните въпроси е добре да решавате самостоятелно.

РАК

Денят обещава успехи, особено сутринта. Всичко ще се случва така, както сте го планирали. Когато замисляте нещо, самите обстоятелства ще се нареждат по най-благоприятния за вас начин. Сполучливо минават деловите преговори, а не е изключено да ви предложат нова работа. 

ЛЪВ

Сутринта очаквайте силни преживявания и вълнения. За щастие, всички проблеми ще решите бързо и може да се отдадете на по-приятни занимания. Неочакван доход ще ви даде възможност да направите по-големи покупки, но не прекалявайте. Очаквайте изненади, в това число и романтични.

ДЕВА

Сутринта ви очакват приятни изненади. Не са изключени предложения, на които веднага ще отговорите положително. Ще се появят отлични идеи, които ще започнете да реализирате. Следобед ще бъде спокойно. Добре е в това време да замисляте планове и да релаксирате.

ВЕЗНИ

Напрегнат ден, но вие ще запазите спокойствие и ще реализирате поставените си цели, даже и ако обстоятелствата не са на ваша страна. Творческият подход ще ви помогне доста. На много неща гледате в перспектива, затова виждате възможности, които другите не забелязват.

СКОРПИОН

Днес не са изключени напрегнати моменти, но като цяло денят ще е добър. Днес ще се стараете да използвате всяка от възможностите, които ви се предоставят. Успехи ще имате както в работата си, така и в усвояване на нови умения. Вечерта е време за релакс в компанията на любими хора.

СТРЕЛЕЦ

Не всичко ще става така, както ви се иска. Ще възникват доста трудности при осъществяване на замисленото. Но вие сте целеустремени и въпреки всичко ще постигнете успех. Ще получите и подкрепа от хората около вас. Непланирани разходи ще нарушат бюджета ви и ще наложи да се откажете от някои покупки.

КОЗИРОГ

Днес е добре да действате самостоятелно и да разчитате основно на своите сили. Така по-бързо ще постигнете успех и ще избегнете доста неприятни моменти. Добро време за делови разговори. Може да възстановите някои стари връзки или да се помирите с тези, в които сте били в конфликт.

ВОДОЛЕЙ

Не е най-добрият ден за започване на важни проекти. Много неща ще се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали и ентусиазмът ви бързо ще угасне, ако не постигнете успех веднага. Затова завършете неща, започнати по-рано или просто почивайте. Неочаквана среща ще ви донесе много емоции.

РИБИ

Ярко и напрегнато начало на деня. Днес трудно ще се съсредоточите, даже ако става въпрос за важни дела. Често ще се отвличате и рискувате да пропуснете нещо. Занимавайте се с по-рутинни дейности и се върнете към някои стари задачи. Имате шанс да се запознаете с хора, от които ще научите много. 

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com