Неочакван подарък за една зодия, друга – да стиска зъби

Спокойна и романтична неделя очаква знаците

Неочакван подарък за една зодия, друга – да стиска зъби | StandartNews.com

Спокойна и романтична неделя очаква зодиите. Много от тях ще имат интересни срещи, приятни разговори и нови запознанства. Един от знаците ще бъде изненадан с неочаквано постъпление на сума в картата. Няма да е голяма, но ще е достатъчна за някой друг подарък.

Какво още вещаят звездите за днес, 1 октомври 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Марица”.

ОВЕН - Ще се появят нови задачи и ще се колебаете как да подходите към тях. Ще отнеме известно време, за да решите с коя е най-добре да започнете. Не бързайте. Обмислете спокойно нещата и ако прецените се консултирате с хора, на които имате доверие. Съветите им със сигурност ще се окажат полезни.

ТЕЛЕЦ  - Ще имате неочаквано много неща за вършене, но това изобщо няма да ви притесни. С ентусиазъм ще поемете нови предизвикателства и няма да се откажете, докато не постигнете желания резултат. Възможно е някой близък да се обърне към вас за помощ или съвет.

БЛИЗНАЦИ - Приятели или просто добри познати с готовност ще ви помогнат във всяка задача, ако се свържете с тях. Така че може да си спестите много време и усилия, като споделите работата си с другите. Ще ви остане време и да си починете или да свършите нещо не особено полезено, но интересно.

РАК - Денят едва ли ще е лек и безоблачен. И не става въпрос за някакви неприятни събития. Просто ще реагирате остро на всякакви инциденти и ще се тревожите за това, на което не бихте обърнали внимание в друг момент. Малките ядове ще развалят настроението ви сериозно. Но наблизо ще има хора, които ще намерят начин да ви разведрят.

ЛЪВ - Ще трябва да побързате, за да успеете с всичко, което сте планирали. Могат да се случат напълно неочаквани събития, заради които ще трябва да решавате бързо възникнали проблеми. Но както и да се развият обстоятелствата, бързо ще разберете какво трябва да направите.

ДЕВА - Денят ще се развие добре, въпреки че не всичко ще върви по план. Хора, които сте подкрепяли, днес ще бъдат заети със собствените си дела и няма да могат да ви обърнат внимание. Но може да намерите нови съюзници, ако бъдете по-комуникативни. Възможно е началото на приятелство, което скоро ще стане много важно за вас.

ВЕЗНИ - Не прибързвайте с решенията. Този ден не е подходящ за промяна на нещо в живота ви, изоставяне на стари планове или прекъсване на връзки, които сте ценяли. Има опасност някой да се опита да ви окаже натиск или да наложи волята си. Бъдете готови да отвърнете на удара.

СКОРПИОН - Страхотен ден за разговори. Ще ви бъде лесно да се разбирате с хората около вас. И старите приятели, и тези, които срещате за първи път, с радост ще откликнат на необичайните ви предложения и ще искат да участват в реализацията на вашите идеи. Не е изключено запознанство, което ще получи романтично продължение.

СТРЕЛЕЦ - Днес ще имате възможност да направите нещо наистина интересно и със сигурност ще успеете. Нови познати ще се интересуват доста от вашите планове. Възможно е да бъдете подканени да реализирате някои от тях по-бързо. Най-вероятно ще получите малка сума, но тя ще бъде достатъчна за някои покупки.

КОЗИРОГ -  Не бързайте да се доверявате на нови познати. Те ще направят добро впечатление, ще изглеждат очарователни и безобидни, но това най-вероятно ще бъде заблуждаващо. Така че погледнете по-внимателно с кого си имате работа. Семейните от вас ще прекарат чудесно с любимите хора.

ВОДОЛЕЙ - Денят със сигурност ще донесе неочаквани събития, но те няма да ви объркат и няма да ви принудят да се откажете от плана си. Интуицията ще ви подскаже към кого да се обърнете за помощ, за да не губите време, опитвайки се да се справите с всичко сами. Ще ви е приятно да общувате със стари приятели, от които ще научите интересни неща.

РИБИ - Денят може да започне доста неприятно. Поради неочаквани новини ще трябва да промените плановете си и да отложите срещи, които чакате отдавна. Не се притеснявайте, много скоро ситуацията ще се промени и ще наваксате. Междувременно се занимавайте с дела, които отдавна са изоставени във времето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай