Не е истина, Чарли Шийн прави орална любов на мъж

Не е истина, Чарли Шийн прави орална любов на мъж | StandartNews.com

Вярвате или не, но Чарли Шийн е бисексуален и доста извратен, съобщи сайтът radaronline.com. Записите видели бял свят покрай мегадело за 20 милиона долара отпреди години. За него се знаеше само, че мъж съди известна личност, с която правели секс без да звездата да му каже, че може да го зарази с херпеси.

От адвокатската кантора, страна по делото, потвърдиха за подобни записи, но без да цитират име. Според сайта и на трите клипа грее Чарли Шийн, който тези дни призна, че е носител на HIV вируса. В тях чичо Чарли прави фелацио на мъж. Първо подгрява, като дръпва здраво кокаин. После следват сцени от хард порното. Има и по софт гушкания и ласки.

Ищецът по делото за 20 милиона долара срещнал Чарли в Лас Вегас на 1 април 2011 година. Актьорът го поканил в луксозната си стая, за да задоволи сексуалните му желания. Чарли гарантирал, че няма никакви венерически заболявания. Задно погледали порно и се пуснали в "орално съвкупление, самозадоволяване, масажиране един друг, облизване без защитни средства".

Чичо Чарли, който се хили на клиповете, въобще не разбрал за тях на момента, явно замаян от дрогата. После хвърлил милиони долари, за да покрие скандала. Осигурил си оригиналните записи и ги унищожил. Но някой е направил копие, което е показал на сайта.

Явно актьорът въобще не е се е трогнал, че е HIV позитивен, оставайки верен на разюзданите секс партита. Според финансовия доклад на личната му компания 9th Step през 2013 година е изхарчил $1 629 507 за "приятелски забави", което всъщност са плащания на проститутки и жигола.

"Чарли отдавна е бисексуален", каза източникът на Радар. "Имаше всякакви сексуални партньори. Редовно харчеше хиляди долари да спи с транссексуални проститутки, които водеше в своята "Mulholland Estate mansion." С бившата си съпруга Бруук Мюлер правеха оргии с партньори от двата пола по време на краткия им брак.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай