Не е за вярване! Какво се случва с Анита Мейзер

Пълен обрат за сексбомбата

Не е за вярване! Какво се случва с Анита Мейзер | StandartNews.com

Анита Мейзер преди по-малко от година се молеше на близки, познати и непознати да й помогнат за подмяната на силиконовите гърди. Сексбомбата беше пукнала единия имплант и се нуждаеше от спешна животоспасяваща операция и събираше пари като просяк. 

Без никакъв срам към днешна дата парадира със скъпия живот, който води и по всякакъв начин се подиграва с хората, които отделиха от спестяванията си, за да й спасят живота. 

От снимките й в социалните мрежи се вижда, че варненката тъне в лукс, макар доскоро да просеше пари. Активните във фейсбук потребители оплюха жестоко бившата затворничка, която бе обвинена за аферата със „свинските опашки“ и смъртта на бившия й мъж Николай. 

В момента тя е на луксозна почивка в Мексико, където е отседнала в един от най-луксозните хотели. Поводът за пътуването е нейният 60-ти юбилей. Пътешествието е подарък от нейния приятел - шейх от Обединените арабски емирства. Щедрият подарък включва 60-дневно пътуване до Мексико, където Мейзер ще има възможността да се наслади на красотата на местната култура, архитектура, плажове и кухня, предаде БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай