Не е майтап! Габрово подарява 7 000 лв., но с уловка

Общината обяви специален конкурс

Не е майтап! Габрово подарява 7 000 лв., но с уловка | StandartNews.com

Доживяхме! Влезлите в милиони вицове стиснати габровци развързаха кесията, но... разбира се, има уловка. Преди да получите специален подарък от 7 000 лв., ще трябва да направите солидни разходи и накрая сметката може да не излезе.

Община Габрово обяви конкурс за шегаджии, които да се включат в предстоящия карнавал на смеха със своя идея. Веселият празник по традиция се провежда в третата събота на месец май, и тази година ще изпълни улиците на града на 20 май.

Конкурсът за карнавална картина, извън основния сценарий, се организира в последните няколко години. Тазгодишният е на тема „100+ ГОДИНИ КАРНАВАЛ ГАБРОВО“. Надпреварата е отворена за хора с чувство за хумор от цялата страна, навършили 16 години, които имат оригинална идея и искат да се включат във веселия празник на 20 май, като всички разходи са за собствена сметка. Броят на участниците в карнавалния сюжет трябва да е минимум 10. Всяка група ще разполага с време до 2 минути да се представи пред журито и на пунктовете на коментаторите по карнавалното трасе.

От желаещите да се включат в надпреварата се изисква да попълнят формуляр, достъпен на интернет страницата carnival.gabrovo.bg.

Заявки за участие се приемат до 30 април.

Организаторите присъждат три парични награди, като най-голямата е 7 000 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай