Най-тежкото признание в живота за Алекс Раева

В началото не е могла да повярва как се държи

Най-тежкото признание в живота за Алекс Раева | StandartNews.com

„Медийният ми образ съвпада с този в живота. Най-голямата истина, която съм разбрала за себе си е, че това ми е правилната игра и се радвам, че не съм залитнала да градя измислени лица“.

Това каза Алекс Раева в интервю пред Woman.bg.

Тя признава, че преди години се взела насериозно, но това бързо приключило. „Измъкването от представата, че съм голяма звезда беше дълъг процес.

Животът трябваше да ме нашамари, да стъпя на земята и да осъзная коя съм - едно прилично пеещо момиченце от "Младост" 2, а не Валя Балканска, чийто глас обикаля из Космоса. В началото на своята кариера изпадах в страна превъзбуда и неестествено състояние, когато излизах пред камера.

Говорех невероятни глупости и се държах като Лили Иванова. Та, аз съм на 20, тъкмо съм станала беквокалистка в "Ку-ку бенд" и в едно телевизионно интервю, полегнала на диванчето, като Бионсе при Джими Фалън, отговарям на въпроса дали съм пяла народна музика. И се изцепвам: "Не съм пяла много народно, но няколко пъти съм пяла "Излел е Дельо Хайдутин" и са ми целували ръка!"

След време, като го гледах и осъзнах каква дрисла съм била, ми идеше да взема една карабина и да се гръмна“. Раева, която гледахме и в „Черешката на тортата“е чудесна домакиня и обича да си хапва. „Най-обикновената ми слабост е към вкусната храна. Огромни усилия ми коства да не изям целия свят, тук и сега! Също така, изисквам от хората да правят нещата по моя начин...тоест правилния!

Това мъчи най-вече мен. Освен към другите съм много взискателна и към себе си. И то не в здравословни граници. Самокритична съм, което ме е спирало да се хвърлям в интересни предизвикателства, защото съм мислила, че няма да съм достатъчно добра.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай