Най-новата световна атракция. Ярето Симба с уши до земята

Предлагат баснословни пари на собственика му

Най-новата световна атракция. Ярето Симба с уши до земята | StandartNews.com

 

Яренцето с половинметрови уши вече се превърна в звезда не само в Пакистан, предаде ДПА.

Стотици хора се редят на опашка в Карачи, за да видят малката коза Симба. Телевизионни предавания канят животното за специален гост, репортажите се излъчват по целия свят, а потенциални купувачи предлагат на собственика баснословна цена.

Мохамад Хасан Нареджо разказва, че ярето се родило в неговата ферма на 4 юни и още тогава ушите му били дълги 46 сантиметра.

“Със семейството ми не можехме да повярваме на очите си. Бяхме толкова развълнувани“, сподели той пред ДПА.

Малко повече от месец след раждането на Симба, ушите вече достигат 56 сантиметра и са много по-големи от ръста на животното.

„Част от (ушите) докосват земята, когато Симба ходи“, разказва собственикът. Той обаче намира решение на проблема - прибира ушите на ярето в специална торба, поставена на врата на животното.

Животът на цялото семейство се променил след раждането на животното с необичайно дълги уши.

“Домът ми се превърна в най-известното място в Карачи. Участвал съм в поне дузина телевизионни предавания и давам множество интервюта за вестници и в телевизионни предавания всеки ден”, разказва собственикът.

Животновъди от Саудитска Арабия, Оман и Бахрейн предлагат хиляди щатски долари, за да купят Симба. “Не искам да продавам моето бебе”, заявява пакистанецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай