Наум Шопов напусна БТВ! Коя е причината

След като научи за ареста на баща си

Наум Шопов напусна БТВ! Коя е причината | StandartNews.com

Драмата с актьора Христо Шопов имаше продължение. 

Водещият на "Ергенът" Наум Шопов "изхвърча" светкавично от студиото на "Преди обед", след като стана ясно, че баща му е арестуван.

Наум и неговата половинка Теа са седмичните коментатори в предаването и днес бе последното им участие. Минути след като NOVA съобщи, че татко му Христо е задържан в столично полицейско управление, водещите Деси Стоянова и Петър Дочев обявиха, че няма повече време за коментари и се сбогуваха с Наум Шопов и жена му. Христо Шопов е заплашил жена с оръжие след спор между съседи в София и затова е задържан.

Христо и втората му жена Мариана Станишева са родители на водещия Наум, а от първия си брак актьорът има дъщеря, която отдавна живее в чужбина с майка си. Преди няколко години тя го направи дядо, напомня Hotnews.bg.

Наум разочарова баща си, като реши да стане актьор и телевизионер, въпреки че завърши медицина и беше решил да стане лекар. След снимките на сериала "Откраднат живот", които го превърнаха в абсолютна звезда, той реши да продължи с изявите си пред камерите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
345
преди 2 месеца

Да,бе, да , какви звезди са тези измислени бг.актьорчета, смешни са, прочути са само с някоя и друга издънка за да напомнят за себе си, а звезди са Робърт дениро, Майкъл Дъглас, Ал Пачино, мерил Стрийп, съзан сарандън, София Лорен и още мнооого други, но не и българи, не ставайте жалки, като ги определяте, като звезди

Откажи