Наталия Водянова роди четвърто

Наталия Водянова роди четвърто | StandartNews.com

Топмоделът Наталия Водянова стана майка за четвърти път. 32-годишната красавица дари син на френския милиардер Антоан Арно.

"Миналата нощ се роди нашето момченце Максим, който напълно оправда значението на своето име: бебето тежи 4,2 кг и е 55 см високо. Чувстваме се добре за радост на гордия баща", сподели Водянова в социалните мрежи.

Наталия има още три деца от своя първи съпруг Джъстин Портман: 12-годишният Лукас, 8-годишната Нева и 6-годишният Виктор. За богаташа Арно Максим е първото дете.

Гага остана както майка я е родила по време на концерт във Флорида. Макар провокациите на звездата да нямат край, последното й появяване на сцената направо шашна публиката. "Тя прекали. Не сме в стриптийз бар, за да й гледаме задника", са само част от безпощадните коментари на зрителите.

Лео ди Каприо си купи 4-етажен имот с две спални в сградата Delos в Ню Йорк срещу 10 млн. долара. Там има душове, от които тече витамин С, системи за пречистване на въздуха и водата и за ароматерапия. Подът е пригоден за топлинна рефлексология, а осветлението "стимулира събуждането сутрин". В сградата има портиер, който координира релаксиращите процедури на обитателите. През февруари пък Лео похарчи 5,2 млн. за имение с шест спални в Палм Спринг, Калифорния.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай