Сряда,

Напук на Уилям: Пускат интервюто с Даяна

От: Агенция Стандарт -
616
Напук на Уилям: Пускат интервюто с Даяна
A
A
A

Част от интервюто на принцеса Даяна с журналиста Мартин Башир от 1995 г. по BBC ще пусне Netflix, въпреки че Уилям поиска тези кадри да не бъдат излъчвани повече. Петият сезон на популярния сериал "Короната" ще включва цял епизод, който ще е посветен на интервюто, в което Даяна прави прочутата си изповед, с последствия и където казва: "В този брак бяхме трима". Като с това визира Камила и Чарлз. Смята се, че Netflix е похарчил милиони само за този епизод. 

Решението обаче интервюто да бъде пресъздадено, поставя платформата в противоречие с Уилям, който призова това интервю да не бъде излъчвано никога повече. Въпреки това според източници на платформата Netflix, специалният епизод ще бъде излъчен.

Създателите на "Короната" споделят, че виждат интервюто като ключов момент в петия сезон. Според сценаристите бурният брак между принцеса Даяна и Чарлз е довело до интервюто, а последствията от това нейно решение определят последните й месеци.

"Короната" пресъздава моменти от историята на кралското семейство, които неговите членове не биха искали да се показват. Пети сезон ще бъде предпоследният сезон на "Короната". Елизабет Дебеки ще играе Даяна, а Доминик Уест ще изиграе Чарлз. Други потвърдени членове на актьорския състав включват Имелда Стантън (Елизабет), Джонатан Прайс (Принц Филип), Лесли Манвил (Принцеса Маргарет) и Оливия Уилямс (Камила Паркър).


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com