Неделя,

Напрежение и сълзи в Hell’s Kitchen

От: Агенция Стандарт -
1932
Напрежение и сълзи в Hell’s Kitchen
A
A
A

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на участниците от синия отбор. В днешния епизод на Hell’s Kitchen България трима от готвачите бяха номинирани за изгонване – опитните Цанко, Васил и Асен. Тримата кулинари, които често се спречкват в Кухнята на Ада, изненадващо бяха помилвани от шеф Ангелов и ще трябва докажат, че заслужават мястото си в шоуто.

Безупречното представяне на Станислав по време на вечерната резервация го превърна в единствения участник, незастрашен от изгонване при сините. Червените също готвиха отлично, а двата отбора издадоха общо 131 чинии – своеобразен рекорд за Hell’s Kitchen България.

Звездният отбор също се спаси от елиминация. Те победиха сините в предизвикателство, в което трябваше да сготвят модерни версии на класически ястия за Великден. Въпреки успеха им, при популярните участници отново се появи напрежение. Този път за вниманието на шеф Ангелов. Между поп-фолк дивата Роксана и риалити звездата Виктория Капитонова прехвърчаха искри, а певицата дори се разплака, след като шеф Ангелов ѝ повиши тон.

В Кухнята на Ада става все по-напрегнато, а в епизода на шоуто във вторник вкусовите рецептори на участниците ще бъдат подложени на изпитание и те ще трябва да познават съставките на първокласни сърф и търф ястия. Мастър клас с топ сладкар отново ще изпита уменията на кулинарите, а вечерната резервация ще е с висок залог – поне един от тях ще си тръгне от шоуто и ще се сбогува с мечтата за 100 000 лева.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com