НАП с нов заместник- изпълнителен директор

НАП с нов заместник- изпълнителен директор | StandartNews.com

София. Националната агенция за приходите (НАП) има нов заместник- изпълнителен директор. Това е Галя Димитрова, съобщиха от пресцентъра на НАП. Тя ще поеме ръководството на бизнес процесите и оперативните дейности . Димитрова ще отговаря пряко за основните функции на НАП – контрол, събиране, обслужване, ревизии при особени случаи и други.

До момента Галя Димитрова е била начело на териториална дирекция „Големи данъкоплатци и осигурители" (ГДО) на НАП. Там поста ще заеме Койка Янева, която е дългогодишен служител на НАП, а освен това е била директор на структурата от 2006 г. до 2009 г.

Илиана Христова, която до сега изпълняваше длъжността, бе назначена за директор на териториалната структура на НАП в столицата. Тя е в системата на данъчната администрация от 1995 г. Тогава е започнала работа като данъчен инспектор в столицата. През годините последователно е била главен данъчен инспектор, главен инспектор по приходите, началник отдел „Координация" в дирекция „Контрол" на столичната НАП. Преди да стане директор на софийската дирекция на НАП, Христова е работила като директор на дирекция „Контрол" в структурата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай