Награбиха Ризова в студиото! Какво се случва

Доста нестандартен момент за водещата

Награбиха Ризова в студиото! Какво се случва | StandartNews.com

Сериозна изненада за известна тв водеща в студиото!

Водещата на “Лице в лице” Цветанка Ризова получи червена роза и целувки от композиторът Стефан Димитров на живо в студиото. Поводът беше нейният рожден ден, а Димитров беше гост в предаването заедно с Богдана Карадочева. “Аз няма да съм безпристрастна в това интервю, защото много ви харесвам”, заяви Ризова. “И ние много те харесваме, още от преди”, отвърна Стефан Димитров.

“Ние раците сме голяма работа”, добави Карадочева, която се извини, че няма да стане от мястото си за да целува водещата. Ризова пък призна, че е получила един голям букет от композитора още в първото си предаване, когато той ѝ е бил шеф в телевизията.

Извън любезностите, водещата попита Стефан и Богдана дали са се чувствали наистина “безнадежден случай”, както се пее в една от най-известните им песни.

“Винаги, когато сме се сблъсквали с прости и алчни хора”, коментира певицата. Карадочева се оплака, че наскоро са водили дело, което за пореден път я е отчаяло от правосъдието в България. “Съдиите трябва да са малко и психолози, за да знаят кой лъже”, коментира тя.

Двамата признаха, че са доста различни като личности, дори и след толкова години заедно. “Аз гледам на нещата по-леко, тя е по-драматична”, обясни Стефан Димитров. Той обаче подчерта, че това, което ги събира е еднаквото естетическо чувство към живота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай