Понеделник,

Нагласена работа! Кой издаде "Ергенът"

От: Агенция Стандарт -
28591
Нагласена работа! Кой издаде "Ергенът"
A
A
A

"Мъжът, който ще ме оцени, ще се появи съвсем скоро в живота ми". Това каза на раздяла Зорница Костадинова от "Ергенът". Тя напусна шоуто, след като даде жълта роза на Виктор.

"Виктор изключи човек, който държи на него, цени го и вижда положителни качества в него. Той не ме оцени и много загуби", коментира тя. "Не бих казала, че имам разбито сърце. По-скоро огромно разочарование, че пореден човек не успя да оцени какъв човек стои срещу него - един от малкото хора, които са тук заради любовта, а не заради парите или славата."

Тя сподели, че си тръгва с чувство на безразличие. "За съжаление Виктор живее в свят, пълен с пошлост. За много голямо негово съжаление той губи едно бижу. Просто беше твърде рано - смятам, че заслужавам да остана повече от други момичета, които са тук. Към момента нито една девойка не е влюбена във Виктор, освен може би Блага, но тя има по-скоро физическо привличане към него. А аз бях влюбена в него и повярвах в тази приказка."

Жълтата роза, която му даде, е символ на раздялата. Емоциите се оказаха по-силни от Зорница и тъмнокосата красавица се развълнува, до сълзи, когато си тръгваше. 

Розата обаче провокира съмнения у феновете. Зрителите се питат - откъде се взе цветето и как се озова точно в Зори. "По сценарий", пишат ядосано хората в социалните мрежи. "Жълтата роза приготвена.. Защо да си го причинява.. Показа каквото беше решила.. Направи си реклама".

Зори призна, че е трябвало да има поне една романтична среща с Виктор.

"За да установим, че той наистина е тук заради любовта, както се твърди. Иначе всичко е една лъжа".

В бележка, която не е успяла да му даде, Зори е написала: "Любовта ми все по-силна става, но ревност жестока се задава. Ако искаш ти да бъдеш с мен, покани ме на романтична среща вдругиден"


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com