На любовно пътешествие! Къде летуват Сашо Кадиев и приятелката му

Двойката си похапва на екскурзия

На любовно пътешествие! Къде летуват Сашо Кадиев и приятелката му | StandartNews.com

 

От сторитата им в социалната мрежа се вижда, че двойката се глези със супа от агнешко и супа от омар, поднесена с намазана с масло филийка от пълнозърнест хляб. “Влюбена съм в Исландия”, написа в инстаграм Чоева. А докато свири на синтезатор на фона на вулканичен пейзаж на полуостров Рейкянес, Кадиев реши и да попее, пише 24 часа.

Припомняме ви, че преди да излезе в отпуск Сашо Кадиев се раздели окончателно с "Преди обед". Според думите му зад това решение стои желанието му за промяна. Според скорошни слухове актьорът бил готов да остане щатен водещ на предаването заедно с Деси Стоянова, но ръководството на медията отказали да променят договора му.

В интервю за "120 минути" пък, синът на Катето Евро обясни своето напускане с желанието си да има повече време за театъра и киното. По-паметливите обаче ще си спомнят, че още докато беше водещ на "Преди обед", актьорът не спираше да пътува, да обикаля страната заради представленията "Горката Франция" и "Игра за двама". Отделно се снимаше във всички филми на режисьора Ники Илиев. Така че едва ли са му липсвали допълнителните ангажименти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай