На коя ваксина се довери Георги Мамалев

Актьорът вече е получил първата игла

На коя ваксина се довери Георги Мамалев | StandartNews.com

Георги Мамалев и цялото му семейство са се ваксинирали с първа доза "АстраЗенека", а в началото на идния месец им предстои и втора игла. 

"Нито аз, нито близките ми се поддаваме на разни внушения, които се опитват по търговска линия да направят за оксфордската ваксина. Едва ли не я изкарват, че не е добра. Търговски трик на другите фирми е това, тъй като "АстраЗенека" е най-евтината. Имунизацията е голяма печалба за фармацевтичните компании, в момента се вадят милиони", коментира Мамалев.

На 29 март той е празнувал 40 години от брака със съпругата си Ели. Отбелязали са събитието в домашна обстановка по обясними причини - по това време всичко беше затворено заради пандемията. Сватбата им преди 4 десетилетия се е състояла в Японския хотел.

"Беше си голям зор да се намери ресторнт, защото на 31 март започваше конгрес на БКП и пристигаха всевъзможни делегации. Оженихме се пред около 250 гости. Като гледам сватбените снимки, се натъжавам. Голяма част от присъствалите близки и артисти вече не са сред нас", добави Мамалев в интервю пред медии. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай