На кои зодии не бива да издаваме тайните си

Не се доверявайте на тези знаци

На кои зодии не бива да издаваме тайните си | StandartNews.com

За да повериш най-съкровените си мисли на някого, трябва да му имаш много доверие. Не всеки зодиакален знак обаче може да пази тайна. Ето и трите зодии, които не могат да си държат езика зад зъбите.

Козирог

Козирогът е умен, педантичен и справедлив. Следователно за него да пази тайна е много трудна задача, която нарушава житейските му принципи. Козирогът няма какво да „обсъжда“ и какво да клюкарства, защото просто казва всичко както е. Или не всичко. За него е необходима добра причина, за да смята някоя информация за тайна. Например, ако ще изложи човек на опасност. Тогава Козирогът нищо няма да каже на никого.

Водолей

Водолей е специален знак на зодиака, защото винаги е на собствена вълна. Той е непредсказуем дори за себе си. Водолеите не разбират разликата между тайна и шега, пише ladyzone. Някои Водолеи обикновено смятат себе си за „център за обмен на информация“. Тоест те „разменят“ вашата тайна за тайната на съседа, след това тайната на съседа за тайната на другия и така нататък. При това не защото имат зли намерения. Те просто не разбират как изглеждат техните действия в очите на други неволни участници в тази "размяна".

Риби

Рибите са много искрени, уязвими и склонни към различни психо-емоционални колебания. Затова те най-често не са в състояние да пазят дори собствените си тайни. Лесно разказват споделеното на близки приятели и на напълно непознати. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай