На финала: Ще гледа ли принц Хари сериала за Даяна

Каква е развързката в шести сезон

На финала: Ще гледа ли принц Хари сериала за Даяна | StandartNews.com

Според източник, близък до херцога на Съсекс, принц Хари няма да гледа последния шести сезон на сериала "Короната", заради "чувствителното за него съдържание", посочи Deadline.

Принц Хари няма лоши чувства към създателите на сериала, но относно посоката на сезона той не е имал представа за епизодите.

По-рано в четвъртък вестник "The Daily Telegraph" съобщи, че принц Хари ще проследи последната част от историята. Той призна, че е гледал предишните сезони и се пошегува, че е проверявал фактите с лист и химикал.

През 2021 г. Хари каза, че се чувства комфортно с това да гледа "Короната" и го предпочита пред други истории написани за семейството му. 

В шести сезон се описват последните седмици от живота на принцеса Даяна, включително и последния ѝ разговор с Хари и Уилям. Хари си спомня много добре този момент, макар да е бил само на 12 години. Това, което тежи днес на принца е, че тогава е бързал да си каже "довиждане" с майка си. В документаления филм на BBC от 2017 г. той заяви, че ако е знаел какво ще се случи нямаше да постъпи така.

Други моменти, които може да се окажат трудни за принц Хари са препратка към „призрака“ на Даяна, който разгневи телевизионните критици в Обединеното кралство и сцени, в които тя е закачлива с папараците.

Херцогът на Съсекс обвинява пресата за смъртта на майка си. „Всеки път, когато видя камера, всеки път, когато чуя щракване, всеки път, когато видя светкавица, това ме връща директно назад“, споделя Хари.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай