На една зодия й върви в любовта, друга да чака голяма промяна

Дневен хороскоп за всички зодии 

На една зодия й върви в любовта, друга да чака голяма промяна | StandartNews.com

Овен

Искате да изпълните всички задачи, но силите ви няма да стигнат. Затова се заемете първо с тези, които не търпят отлагане! Не е време за покупки на скъпа техника и за уреждане на имотни дела. Възможни са конфликти на работното място. Бъдете тактични и избягвайте споровете!

Телец

Всичко ще става обратното на това, което очаквате. Затова импровизирайте! Не умувайте дали е трябвало нещо да направите и какво е можело да постигнете! Ако имате шанс да поправите грешките, действайте! Сексуалните ви фантазии ще се развихрят, споделете ги с партньора!

Близнаци

Покажете готовност да дадете на интимния си партньор това, което му (й) се иска, без да искате нещо в замяна! Така ще спечелите доверието на хората, които харесвате, а и те самите ще се стремят да ви доставят удоволствие. Денят е неблагоприятен за вадене на зъби.

Рак

Това е добър ден в професионален и бизнес план, но не и в личен. Неусетно ще изпълните задачите си, но никак няма да ви е лесно да се разберете с близките си. Възможни са разногласия, свързани с имоти или пък с избора ви на партньор. Контактите с непознати са затруднени.

Лъв

Успешни продажби, сделки или похвали за добре свършена работа ще ви вдигнат самочувствието. Възможно е някои от представителите на този зодиакален знак да си намерят по-платена работа или да започнат нов бизнес. Върви ви в любовта. 

Дева

Ще имате достатъчно поводи за радост днес. Възможни са нови придобивки, подобрения или ремонти у дома. Ако получите предложения за по-добре платена работа, не бързайте да ги отхвърляте! Не пренебрегвайте обаче и здравето си! Обърне внимание на белите дробове!

Везни

Денят е успешен за вас. Имате възможности за прогрес, но въпреки това ще сте нервни и  склонни лесно да създавате конфликти. Не си позволявайте да обвинявате брачния си партньор или гаджето за своите недостатъци, защото ще съжалявате! Може дори да се разделите.

Скорпион

В този ден може да получите предложение, което да доведе до голяма промяна в живота ви. То може да е свързано както с кариерното ви развитие, така и с любовта. Възможно е дамите да получат най-милото предложение за брак. Не измъчвайте дълго любимия с мълчание!

Стрелец

В този ден ще се чувствате изморени, но не оставяйте проблемите си на работното място нерешени! Не е желателно да поемате нови задължения или да давате пари назаем. Обърнете внимание на здравословното си състояние! Нараства опасността от простудни заболявания.

Козирог

Нежелани новини може да ви объркат някои планове и очаквания, но пък доброто настроение ще се върне след обед. Промяната ще е свързана с добрите финансови възможности. Дамите, родени под този знака, ще си позволят да се поглезят. Мъжете да не пренебрегват желанията на любимата!

Водолей

Днес сте като маг. Думите придобиват магическа сили. Природата откликва на словата ви и затова трябва да сте много внимателен, тъй като е възможно, без да искате, да причините доста неприятности на вас и близките си. Противопоказно е да ядете в този ден месо и яйца.

Риби

Стари проблеми ще напомнят за себе си. Те са свързани най-вече с грешки, които преди сте допускали на работното ви място или с ваши бизнес партньори. Не оставайте проблемите нерешени! Ако сте си направили верните изводи, ще ги решите и може да се заемете с важни дела. 

Флагман

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай