Мъжът на Нана прибра сина на Тодор Колев

Александър се отказал от музиката и станал консултант

Мъжът на Нана прибра сина на Тодор Колев | StandartNews.com

Александър Колев - синът на Тодор Колев от брака му с шуменката Йорданка Кирилова, която отдавна живее в Канада, е започнал работа при Джонатан Гладуиш – съпруга на Нана, който от дълги години е мениджър на един от най-големите колцентрове у нас. Музикантът Александър вече работел като консултант по продажби и получавал добри пари. Наследникът на големия актьор не успя да пробие на сцената и загърби барабаните и рок бандите, с които свиреше из нощните клубове.

Младши в момента е соло – след брака с Ани Тенева, от която има момиченце Изабела, и любовта си с красавицата Деница. Александър, по-голямата му сестра – актрисата Албена Колева,  чиято майка пък е Адриана Палюшева, и третата съпруга на баща им, Мария, неотдавна разпродадоха наследствените имоти на Тодор Колев и разделиха парите.

Сега Албена Колева е щастлива баба за първи път. Дъщеря й Теодора, известна като д-р Войнова от „Откраднат живот“, роди момиченце от английския си съпруг Джоузеф Гууд. Първата правнучка на Адама носи името Джейна, а цялото женско войнство цяло лято беше  във Варвара, където звездата от Народния театър има вила. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай