Мъжки тениски – как да ги комбинираме с друго облекло?

Те са практични и функционални, при това – с висок стил

Мъжки тениски – как да ги комбинираме с друго облекло? | StandartNews.com

Едни от мъжките дрехи, които се ползват без значение от сезона, са тениските. Да, те са главно облекло през лятото. Но същевременно често се носят и като най-долен слой и през останалите сезони. Те са силно практични и функционални, при това – с висок стил. Затова сега ще разгледаме как можем да ги комбинираме с друго облекло.

Летни тоалети с мъжки тениски

Що се отнася до лятото, тогава е изключително лесно да направим комбинация с тениска. Можем да я сложим с къси панталонки и маратонки за спортен стил. Или пък да обуем сандали или чехли. Можем да сложим също панталон за вечерта, включително полу-елегантен или спортен такъв. Освен това чудесно ще довършим визията си, ако добавим лятна шапка и слънчеви очила. Не на последно място, можем да прибавим също и красива мъжка чантичка. Всички тези предложения могат бързо и лесно да бъдат намерени на Bolf.

Есенни тоалети с мъжки тениски

За есента също имаме разнообразни възможности за тоалети с мъжки тениски. На първо място, тук заменяме късите гащи с дълъг панталон. Той може да е спортен, но може да е и елегантен, в зависимост от тениската. Отгоре можем да прибавим красив елек, било то шушляков, от плат или от друг вид материя. Прибавяме спортни обувки – типични маратонки, кожени спортни обувки или други. Друг вариант е да сложим дънки или джинси. Освен елек, можем да прибавим интересна по дизайн ветровка или яке от плат в спортен стил.

Зимни тоалети с мъжки тениски

През зимата няма как да не добавим още няколко слоя над тениската. За по-топлите дни можем просто да сложим яке тип бомбър, кожено яке, леко палто или друго подобно яке. Но за студените дни е препоръчително да сложим суитшърт и отгоре да добавим по-дебело яке, което може да е в спортен или пък в елегантен вид. Естествено, трябва да заложим и на дългите панталони. Друг вариант е да се пременим с любимия си спортен екип, който да изгради така предпочитаната от нас спортна визия. Ако искате тениската да изгражда по-голяма част от тоалета ви, изберете тениска с яка и оставете яката да се подава изпод суитшърта или спортното горнище. Накрая, не забравяйте да добавите къси боти във военен стил или пък интересни шушлякови ботуши. Когато пък говорим за аксесоари, през зимата е чудесно решение да сложите ръкавици (може и кожени за по-топлите дни), зимна шапка и красив плетен шал.

Пролетни тоалети с мъжки тениски

За пролетта вече можем да свалим дебелите якета и обувки. Сега можем отново да изберем любимите си спортни или официални леки обувки. Допълнително, за началните дни е хубаво отново да заложим на дългите панталони. Както и преди, сега отново те могат да са елегантни или пък спортни, в зависимост от това каква е тениската ни. Можем да сложим спортен екип или пък някоя изчистена блуза. За по-топлите дни вече можем да обуем и късите си панталони. Освен това сега към тениската можем да добавим красив елек, който да подчертае визията ни. Що се отнася до аксесоарите, мъжката чантичка е чудесен избор. Щом слънцето започне да пече по-силно, можем да прибавим и слънчеви очила.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай