Мъже преследват Криси Димитрова в Алжир

Певицата разказа за любопитна случка от свое пътуване

Мъже преследват Криси Димитрова в Алжир | StandartNews.com

Кристина Димитрова планира своето завръщане с чисто нов албум. За предстоящата си тава певицата разкри подробности в студиото на "На кафе".

"Новият албум ще включва 15 песни, като половината са записвани през последните 10 години. Всички парчета са на тема море, любов, лято - абсолютно слънчева и лятна ще е тавата. Хубавото е, че записах 7 - 8 нови песни. Сега дори завършвам последната - "С дъх на лято", невероятно красиво и готино парче, уникално. Миналата Коледа на един дамски купон се събрахме с приятелки. Бяхме заедно с доста известната под артистичния псевдоним Каролина Ив, която и до ден днешен работи в НДК. Тя каза: "Хайде, сега започваме да пеем, купонясваме и танцуваме, ще ви изпея едно готино мое парче". Когато го чухме, всички бяхме направо шашнати - невероятен хит. Песента е отпреди 30 години, когато имала амбиции да става певица. Въпреки страхотните си качества, нещата са се осуетили и тя продължила да се развива в артистичния свят, но не като певица. Когато чух песена, й казах: "Кари, аз съм влюбена в тази песен. Би ли ми я дала да я запиша в мой вариант?", на което тя ми отвърна: "С най-голямо удоволствие". И така мина една година оттогава, но сега се ентусиазирах и влязох в студиото и ще е последното парче от новия албум. Феноменална е песента, мисля, че ще стане шлагер", разказа Димитрова пред Гала. 

Криси разкри още, че е записала и специално парче за Деня на влюбените - "Без любов не мога", дует с Искрен Пецов. В новия албум ще се включи още и Орлин Горанов. 

Певицата разказа и за любопитна случка от пътуването си до Алжир. "Бяхме с балет "Вега" и се оказахме голяма атракция за целия град. Носехме се по тънки потничета, къси панталонки, полички - беше страшна жега. От културния център обаче ни предупредиха, когато излизаме да внимаваме как се обличаме. Отидохме на техния пазар, на т. нар. Златна улица и, разбира се, не послушахме предупреждението и тръгнахме разголени. В момена, в който влязохме в пазара, след нас тръгна една уникална върволица от мъже, които с крясъци и подсвирквания изразяваха своето възхищение от нас. Тълпата бързо ни догони, след което нас ни скриха, за да не ни глобят от посолството. Така и не можахме да разгледаме, защото бяхме много разголени", спомня си с усмивка Криси. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай