Вторник,

Мъж забрави къде паркира, 3 седмици търси колата

От: Стандарт -
Мъж забрави къде паркира, 3 седмици търси колата
A
A
A

Германец изпадна в куриозна ситуация след като не можа да открие къде е паркирал автомобила си в продължение на три седмици. Мъжът живее в малко градче в северозападната част на Германия и когато отишъл в голям град, но не могъл да се ориентира къде е спрял, предаде ДПА.

В началото на февруари 62-годишният мъж, чието име не се споменава, оставил возилото си на многоетажен паркинг в Оснабрюк - град с население от около 165 000 души.

"Не знам колко пъти ходихме до Оснабрюк, за да търсим автомобила", споделя дъщеря му. По думите й баща й е оставил возилото си при вдигната бариера, тъй като машината за билети е била повредена, и не разполага с документ с името на паркинга.

Жената разказва, че на 3 февруари баща й е тръгнал от дома си в Бентхайм, Долна Саксония, за среща в Оснабрюк. Когато е пристигнал в "големия град", мъжът бързал да намери паркинг в центъра му, и след това не е могъл да си спомни местонахождението му.

 През изминалите три седмици баща и дъщеря са проверили куп паркинги в Оснабрюк.

Само в центъра на града, където се предполагало, че е оставено возилото, те са поне 15, в това число подземни. 

Медиен призив и свързване с полицията на добросъвестен гражданин най-сетне довеждат историята до успешен край. Автомобилът е открит на паркинга на хотел в центъра на града.

"По-добре е татко да повече да не ходи в Оснабрюк, а да си седи у дома в малкия град", казва дъщеря му, пише Марица.

 

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички